+381 11 3248 577 info@camping.rs

BRASS TOWN – zvanični kamp festivala

DOBRO DOŠLI!

Ljubitelji noćenja pod otvorenim nebom, druženja i dobre zabave mogu kampovati kod nas i provesti pet nezaboravnih festivalskih dana. U samom srcu male, živopisne varošice,  samo par minuta od pozornice na kojoj se održavaju svi najznačajniji događaji nalazi se Zvanični kamp 54. Dragačevskog sabora trubača. BrassТown vam omogućava da budete zajedno sa svojim prijateljima na jednom mestu i doživite čari spektakla u Guči iz prvih redova. Idealna lokacija nudi vam brojne pogodnosti i u pogledu blizine centra, prodavnica, restorana, banaka, pošte, policije i dr. servisnih centara.

 

Kako stići do nas?

Ulazi u kamp se nalaze u ulici Čede Vasovića i ulici Albanske spomenice. Kamp zahvata prostor površine oko 80 ari. Ukoliko dolazite autobusom ili taksijem iz Beograda ili drugih gradova do Guče, i sa autobuske stanice krenete ka centru, na prvoj raskrsnici pratite putokaz levo i već posle tri raskrsnice idući pravo naćićete se na samom ulazu u kamp. Ako se ipak odlučite za prevoz automobilom do Guče, ostavićete svoj auto na javnom parkingu  “Smonice“ vratiti se nazad u ulicu Kneza Miloša i na raskrsnici sa ulicom Čede Vasovića lako ćete uočiti ulaz u kamp.

 

Šta Vas očekuje u BrassТown-u?

Ljubazno osoblje na recepciji biće vaš prvi kontakt sa kampom. Osim pomoći pri rezervaciji oni će vam biti na raspolaganju za sve servisne informacije. Fizičko obezbeđenje učiniće da se osećate sigurno 24 sata.

Kamp je opremljen mobilnim toaletima, tuševima i česmama u skladu sa sanitarno-higijenskim standardima po ugledu na najpoznatije evropske festivale.

Brass caffe je centralno mesto okupljanja kampera. Mesto koje garantuje dobru zabavu uz brojne koncertne sadržaje i muzičke programe. U svojoj ponudi pored raznih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića ima i sendviče i kuvana jela , tako da možete obedovati bez potrebe da izlazite van.

Prodavnica u BrassТown-u podmiriće sve vaše dnevne potrebe za namirnicama.

Prostor za punjenje mobilnih telefona i wi-fi zona su još jedna pogodnost koju pruža boravak u BrassTown-u.

 

Kako rezervisati svoje mesto u kampu?

Karte za kamp možete rezervisati putem on-line rezervacije na web site-u www.turizamdragacevo.org , putem mail-a info@turizamdragacevo.org, na kontakt telefon +38132 855886; +38164 8031704 ili na recepciji kampa.

Cena karte po osobi za sve dane trajanja sabora trubača iznosi 2300 RSD (20 EUR),

Cena karte za autokamp 3500 RSD (30 EUR),

dok će dnevne karte po ceni od 600 RSD (5 EUR) biti u opticaju samo na recepciji kampa tokom trajanja manifestacije.

U cenu karte uračunati su troškovi osiguranja stanovnika kampa.

Kao ulaznica za kamp koristi se legitimaciona narukvica koja se može dobiti samo na recepciji kampa.

0 Comments