+381 11 3248 577 info@camping.rs

KARAVANING U VOJVODINI

Maj, 2009.

Prva organizovana poseta iz Slovenije srpskim kampovima.

Više informacija na sajtu Kamping Kluba Slovenija – http://www.ccs-si.com/?id=258

Karavaning klub Slovenija je u organizovanoj turi, koju je èinila grupa od 34 autodoma (kuca na tockovima) i više od 70 ljudi, posetio kampove u Vojvodini i Srbiji.
kamp_budzak_1 kamp_budzak_2 kamp_budzak_3
kamp_budzak_4 kamp_budzak_5
Zahvaljujuci ideji i inicijativi vlasnika novootvorenog kampa Budžak u Apatinu, gdina Jovana, prva organizovana grupa kampera posetila je našu zemlju. Prekrasna slika kolone kamping vozila u dužini od 300 metara zadivila je sve svedoke ovog važnog dogaðaja za kamping sektor naše zemlje. Gosti iz Slovenije su uživali u ponudi i èarima Apatina, Sombora, Novog Sada i Fruške gore, Paliækog jezera i drugih atraktivnih destinacija.
kamp_budzak_6
Kamping asocijacije Srbije je podržala inicijativu kolega iz Karavaning kluba Slovenije, a prijatnu atmosferu tokom druženja u kampu Budžak predstavnici KAS-a su iskoristili da pozdrave slovenaèke goste i promovišu Srbiju kao novu kamping destinaciju.
kamp_budzak_7
Smatramo da su kamping usluge velika šansa naše zemlje i koristimo priliku da izrazimo podršku slicnim inicijativima koje doprinose prihodima u turizmu uprkos negativnim efektima ekonomske krize. Tokom ove godine trebalo bi da bude još ovakvih tura, a za sledeæu sezonu holandski kamping tour-operatori najavili su veci broj tura koje ce obuhvatiti Bosnu, Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku.

0 Comments