+381 11 3248 577 info@camping.rs

Sajam turizma u Utrehtu – prezentacija kamping ponude Srbije

Sajam turizma u Utrehtu, popularni Vakantiebeurs (www.vakantiebeurs.nl ), od 11.-17. januara, bio je odlična prilika da se predstavi domaća kamping ponuda jednoj od „najvećih kamping nacija“. Holandski kamperi su već tradicionalno zainteresovani za kampovanje u Srbiji uprkos nedovoljnom broju kampova, a sve je veće intersovanje za kampovanje u seoskim domaćinstvima koje su predstavnici KAS predstavljali kao novi kamping proizvod iz Srbije.

sajam_utreht1 sajam_utreht2

Ove godine će, pored dosadašnjih kamperskih klubova i velikog kamping tour operatora ACSI, kroz Srbiju proći i zaustaviti se u našim kampovima ljubitelji kampova koje okupljaju brojne druge kamping kuće kao što su ANWB i Vakanzie Select, Vakanzie Soleil itd.

Predstavnici Kamping asocijacije su sa ponosom najavljivali i otvaranje novog, modernog kampa u Specijalnom Rezervatu Prirode Zasavica što je naišlo na veliko odobravanje od strane holandskih ljubitelja prirode i birdwatching-a, kao i kamp u Surduku – Horizont, pored istoimenog sportsko-rekreativnog kompleksa, na lesnim hridinama iznad Dunava (www.bazenihorizont.rs ).

Koliko je bilo interesovanje za kamping, pokazuje i činjenica da su predstavnici KAS podelili sve svoje brošure dva dana pre kraja sajma.

Očekujemo da će ova godina biti godina sa više sunčanih dana i da će kamping sezona biti mnogo bolja nego prošle godine.

0 Comments