+381 11 3248 577 info@camping.rs

Fruškogorsko-dunavski region na sajmu turizma u Beogradu

Prezentacija najznačajnih rezultata projeka „Održivi razvoj turizma Fruškogorsko-dunavskog regiona” održana je u subotu 21. februara na standu TOS-a.

U društvu gostiju i saradnika, Gordana Plamenac, direktorka TOS-a i Ivan Ivanović, potpredsednik KAS-a su u subotu u podne prestavili najznačajnije rezultate zajedničkog rada u proteklih godinu i po dana.

Ovom prilikom, osvrnuli su se na doprinos razvoju održivog turizma u Fruškogorsko-dunavskom regionu kao što su: formiranje Resursnog centra Fruškogorsko-dunavskog regiona, kreiranje i promocija novih turističkih programa u Srbiji i inostranstvu, umrežavanje i saradnja  zainteresovanih strana iz javnog i privatnog sektora, unapređenje kapaciteta subjekata regionalne turističke ponude, itd.

Uz promotivni film i koktel, prisutni su diskutovali na temu ostvarenih rezultata i povezivali se u svetlu novih mogućnosti rada u Regionu, dok su predstavnici medija iskoristili priliku da zabeleže izjave predstavnika partnerskih organizacija.

Projekat sprovodi Kamping asocijacija Srbije u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije i Nacionalnim parkom Fruška gora, uz podršku Austrijske agencije za razvoj i Evropske unije u okviru programa IPA 2011 Socio-ekonomski razvoj dunavskog regiona u Srbiji i AP Vojvodine – Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

0 Comments