+381 11 3248 577 info@camping.rs

Moja uspomena

„Moja uspomena“ je mali kamp u okviru seoskog domaćinstva u idiličnom selu na Dunavu Čortanovci, osnovanog davne 1966. godine. Poseduje kamping prostor za šatore i prikolice.  Svojim gostima ljubazni domaćini mogu ponuditi jela iz makrobiotičke kuhinje, jela od povrća i voća organskog porekla.  Gosti mogu koristiti potpuno opremljenu kuhinju i trpezariju, kamp ima toalete i odvojeno kupatilo. Imanje poseduje vrt sa raznim ukrasnim drvećem i cvećem kao i voćnjakom koji bogato rađa pa izgleda kao da se celo imanje kupa u zelenilu drveća i šarenilu ukrasnog bilja. U dvorištu se nalazi mala pekarica za pripremu spore hrane i pečenje hleba, odjek davnih vremena. Deo sa stolicam i krevetima za odmaranje u dvorištu pružiće vam nezaboravne trenutke druženja sa prijateljima i porodicom. Kućni ljubimci su takođe dobrodošli a uz neko drvo možete parkirati i svoj bicikl. Domaćinstvo poseduje i sobe kategorisane sa 4 zvezdice.

Ovde se možete odmoriti u pravoj domaćoj, seoskoj atmosferi, nadomak velike reke Dunav i Fruške gore koja pruža razne sportske ali i kulturno-istorijske sadržaje.

Kao uspomenu na boravak u „Mojoj uspomeni“  gosti dobijaju na poklon piće dobrodošlice-domaću rakiju, koja je domaći proizvod i sezonsko voće koje uspeva na imanju.

Informacije

Lokacija: Čortanovci
Adresa: Vikend naselje, Nadkaraš 846
Početak sezone: 01.01.
Kraj sezone: 31.12.
Površina: 1,7ha
Telefon:
Faks:
Mobilni: +38163 8244830, +381601800111
Email: jasnapegi@gmail.com
Web: http://mojauspomena.rs