+381 11 3248 577 info@camping.rs

Yugoland

Camping Yugoland Subotica, Serbia

Kamping odmorište Yugoland se nalazi u Subotici i prvi je kamp na ulazu u Srbiju, u neposrednoj blizini prelaza Horgoš-Roszke i Kelebija-Tompa, od kojih se stiže za 20 minuta autoputem bez plaćanja putarine.
U okviru kampa nalazi se prostrani eko park, bogat biodiverzitet. Kamping parcele su smeštene u hladovini različitih vrsta četinarskog i listopadnog drveća.
Odvojen je od gradske gužve, a dobro povezan, samo 3 km od centra Subotice – grada bogate secesijske arhitekture i 6 km od jezera Palić i novootvorenog Akva Parka, do kojih se može stići biciklom. Bicikli su raspoloživi za goste kampa.
U neposrednoj blizini kampa se nalaze supermarketi (Lidl & Delhaize), kao i lokalna zelena pijaca. Takođe u kampu postoji suvenirnica i prodavnica slatkiša.
Smeštaj u kampu je moguć na 25 prostranih kamping parcela koji nose nazive po gradovima Jugoslavije, a kamp sadrži replike geografskih predela – brdo Triglav, lavirint Jadran, a spomenici najznačajnijim ličnostima XX veka (Nikola Tesla, Maršal Tito…) krase kamp.
U kampu se nalazi otvorena kuhinja “YU šank” koja nudi osvežavajuća pića kao i mogućnost samostalne pripreme hrane. Tokom manifestacija koje se održavaju svakog vikenda u parku Yugoland, gosti kampa imaju priliku da probaju domaće kuvane specijalitete.
Za najmlađe je obezbeđeno veliko dečije igralište, Zip-Line i mini Avantura park, tereni za fudbal i odbojku na pesku, a domaćini za decu organizuju i igre snalažljivosti, orijentacije u prirodi i avanture – “potraga za blagom”.
Eko kamp „Yugoland“ ima sanitarni čvor koji koristi obnovljive izvore energije, prostor za pražnjenje hemijskih toaleta, a nastali otpad u kampu se razvrstava, kompostira i reciklira.

Informacije

Lokacija: Subotica
Adresa: Otmara Majera 16
Početak sezone: 20.04.
Kraj sezone: 01.11.
Površina: 1ha
Telefon: +381 65 2006687
Faks:
Mobilni: +381 65 2006687
Email: campyugoland@gmail.com
Web: www.yugocamping.com