+381 11 3248 577 info@camping.rs

Zornića kuća

Kamp Zornića Kuća, Beograd, Baćevac

Mali, simpatičan kamp – kamping odmorište u okviru etno domaćinstva, restorana i konaka „Zornića kuća“. Ovaj prelep izletnički kompleks prostire se na 7,5 hektara idiličnog šumadijskog krajolika, sa nesvakidašnjim pogledom na Kosmaj. Pravi mali raj za kampere. Pogotovo za one koji ne vole mnogo da voze do krajnjeg odredišta.

Kamp poseduje 30 kamping parcela za sve oblike kampovanja. U okviru kampa se nalazi igralište za odbojku, a kompleks „Zornića kuća“ sadrži i restoran domaće kuhinje, etno domaćinstvo, mini zoo vrt, školu jahanja, apartmane za odmor. Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet pristup. U okolini postoje brojne obeležene pešačke staze.

Camping Zornica House

Camping.Info Rating


Logo camping.info

 

This camping guide is live!

Odmor za duh i telo nadomak grada, za sve Beograđane i sve druge željne tišine, mira i čistog vazduha.
Nezaobilazna stanica za sve one koji su na proputovanju kroz Srbiju ili na putu za Grčku, a odlučili su ipak da Beograd ne mogu da „promaše“. Zeleno utočište.

Posetite nas, naspavajte se kao da ste stotinama kilometara u divljini i doručkujte obilno i bogato u našem restoranu. Sigurni smo da će vam se dopasti. Naše domaćinstvo je pravi mali kamperski raj.

Više informacija o lokalitetu na adresi: www.zornicakuca.rs

Informacije

Lokacija: Barajevo, Beograd
Adresa: Radiše Jovanovića 20, Barajevo-Beograd
Početak sezone: 01. 03.
Kraj sezone: 12. 11.
Površina: 0,5ha
Telefon:
Faks:
Mobilni: +381 69 254 0454
Email: recepcija@zornicakuca.rs
Web: http://www.zornicakuca.rs