+381 11 3248 577 info@camping.rs

Perišić

Kamp Perišić, Darosava, Arandjelovac

Camping car centar se nalazi odmah pored nacionalnog puta 27 Lazarevac – Aranđelovac.

Nakon jednog kilometra od centra Darosave ka Aranđelovcu, videćete veliku reklamu za muzej motosporta i camping car centar Perišić.

Sam centar je smešten u okviru porodične kuće Perišić i kompletno je ograđen i obezbeđen kamerama, tako da je 100% bezbedan, a posebno zbog toga što u kući pored stalno nekoga ima. U okviru kamping kar centra se nalazi bazen dimenzija 12m x 6m, bunar sa običnom pitkom vodom, izvor prirodne gazirane mineralne vode koja izvire iz kamena sa dubine od 90m i muzej motosporta na otvorenom. Kamperima je na usluzi i letnjikovac. Camping car centar poseduje sanitarni čvor i struju za napajanje vozila. Okružen je brdima oko 500m nadmorske visine, a kamp se nalazi na 250m nadmorske visine. Mogućnosti koje ovaj kraj nudi je da posetite crkvu brvnaru građenu za vreme turske okupacije Srbije iz XIX veka, destileriju domaće rakije kao i vinarije koje su prepoznatljive u ovom kraju. U blizini je kompleks prvog srpskog ustanka i mauzolej kraljevske porodice Karađorđević na Oplencu. U neposrednoj blizini kampa su i dva jezera za pecanje, kao i dosta šumskih staza idealnih za šetnju.

Šta je takođe karakteristično za ovaj kraj – izuzetno povoljne cene hrane i pića u restoranima sa ukusima našeg kraja koje samo možete da zamislite (po ceni od 7 – 10 EUR po osobi), uračunat i aperitiv i piće posle obilnog obroka.

A na samo kilometar udaljenosti od centra nalazi se nekoliko kafea gde je cena rakije vrhunskog kvaliteta samo 50 do 60 Euro centi. A po toj ceni takođe možete popiti i dobru kafu. Ovo je raj za one koji vole odmor bez prevelike gužve i buke, a ipak urbana sredina je vrlo blizu, jedan kilometar do centra varošice Darosave i devet kilometara do centra grada Aranđelovca koji ima oko 30 000 stanovnika.

Članovi porodične kuće Perišić komuniciraju na francuskom, engleskom, a služe se i nemačkim jezikom. Pogodnosti koje vam nudi ovaj kraj je mogućnost da kupite domaću rakiju, vino, sir, kajmak, mleko, domaća jaja, med, propolis i još mnogo toga.

Camping car centar je u turističkoj ponudi grada Aranđelovca https://www.bukovickabanja.rs

Informacije

Lokacija: Darosava, Aranđelovac
Adresa: Put 1300 Kaplara BB, Darosava
Početak sezone: 01.04.
Kraj sezone: 31.10.
Površina: 0,6ha
Telefon: +381 63 614 785
Faks:
Mobilni: +381 64 33 73 888
Email: info@campingcarcenterperisic.com
Web: http://www.campingcarcenterperisic.com