+381 11 3248 577 info@camping.rs

Ruza vetrova

Camping Ruza Vetrova, Jagodina, Serbia

Ruza vetrova, camping, kamp, Jagodina, Serbia

Kamp „Ruža vetrova“ nalazi se u Jagodini, centralna Srbija, na vrhu lokalnog Đurđevog brda, nekoliko minuta vožnje od međunarodnog autoputa E-75 i na pešačkoj udaljenosti od međunarodne železnice za Solun. Smešten u prirodi, okružen voćnjacima i vinogradima, a samo 800 metara od turističkog i sportskog centra u okviru kojeg se nalaze akva park, zoološki vrt, tržni centar, park Potok i brojni restorani i kafići. Sam grad i njegova okolina bogati su istorijskim i kulturnim znamenitostima i događajima.

Đurđevo brdo je idealno za šetnju kroz prirodu, a avanturisti zadovoljstvo mogu pronaći u obližnjim planinama, Crnom vrhu i Juhoru. Obilazak neke od znamenitosti Pomoravlja uvek će biti praćen prelepim pejzažom.

Kapacitet kampa je 15 parcela na površini od 0,12ha, pogodnih za sve vrste kampovanja. Terasasti teren, formiran od pojedinačnih parcela, pruža intimnu atmosferu i panoramski pogled na grad. Kamp je opremljen infrastrukturnom mrežom vodovoda, kanalizacije i električne energije, kao i lokacijom za ispuštanje otpadnih voda. Sanitarni čvor ima toplu i hladnu vodu na svakom mestu. Bežični internet je dostupan svim gostima. Prostor je ograđen i obezbeđen.

 

Informacije

Lokacija: Jagodina
Adresa: Đurđevo brdo bb, Jagodina
Početak sezone: 16.04.
Kraj sezone: 01.11.
Površina: 0.12ha
Telefon: +381 63 16 86 733
Faks:
Mobilni:
Email: ruza.vetrova.camping@gmail.com
Web: http://campingruzavetrova.com/